Skip to Main Content

Velkommen til Biblioteket: Om biblioteket

Åbningstider

Personlig betjening (kræver ikke adgangskort)
Mandag - Fredag 09:00 - 15:00

Med adgangskort/kode
alle dage 08:00 - 00:00

I ugerne 27 - 32, den 23. december (hvis denne er en hverdag) samt på hverdage mellem jul og nytår er bibliotekets bemandede åbningstid fra kl. 9.00 - 13.00.

Er du ekstern bruger, kan du bestille en adgangskode i bibliotekets skranke mandag-fredag mellem 9:00 - 15:00

Book en bibliotekar

Hvis du har brug for hjælp til litteratursøgning, kan du booke en bibliotekar i en time (kun studerende og ansatte ved RUC). Udfyld denne formular med så mange oplysninger som muligt om dit projekt. Herefter vil du blive kontaktet så mødetid kan aftales.


Velkommen til Roskilde Universitetsbibliotek

I denne libguide kan du finde alt du behøver at vide for at komme godt i gang med at bruge Roskilde Universitetsbibliotek.

Som en del af Det Kgl. Bibliotek giver vi adgang til digitale og trykte ressourcer inden for dit fagområde. Vi tilbyder printfaciliteter, studiepladser og gruppearbejdspladser og du kan møde bibliotekets medarbejdere enten i Informationen, via book en bibliotekar eller til en af vores mange undervisningstilbud.

Du kan læse mere om vores services på libguides forsiden. Har du spørgsmål til nogle af vores services er du mere end velkomment il at kontakte os i bibliotekets bemandede åbningstid eller via Spørg Biblioteket
 

Personale og kontakt

Du kan møde bibliotekets personale i den bemandede åbningstid. Vi er klar i Informationen til at guide, hjælpe, give gode råd og yde faglig assistance. Vi ved, hvor alle toiletter findes, hvordan man printer og en hel masse om bibliotekssystemet og informationssøgning.

Du kan også skrive til os via Spørg Biblioteket eller du kan ringe til (+45) 33474747

Følg os på Facebook og på Instagram

Bogforslag

Som studerende eller ansat ved Roskilde Universitet kan du foreslå en bog, et tidsskrift eller en anden informationsressource, som vi køber til biblioteket for dig. For bøger gælder, at titlen forhåndsreserveres til dig. Log ind med WAYF og udfyld formularen med de oplysninger, du har, fx titel, forfatter, forlag, år, ISBN/ISSN.