Skip to Main Content

Forskningsregistrering på RUC : Publikationer

Vedhæftning af dokumenter til indberetninger

I Pure har du mulighed for, at vedhæfte dokumenter, tilføje DOI og links så din publikation bliver synlig for offentligheden (Open Access). Denne manual guider dig igennem de forskellige trin.

Avisbidrag

Har du selv skrevet en avisartikel eller lavet en anmeldelse til en avis, er det denne manual du skal bruge

Import af publikationer fra Scopus til Pure

Roskilde Universitetsbibliotek importerer alle publikationer (1990 ->) der findes i Scopus, som er skrevet i forbindelse med forskeransættelser på RUC. Ønsker du at importere publikationer, der er ældre end 1990, eller som du har skrevet i forbindelse med en ansættelse før du kom til RUC, viser nedenstående manual, hvordan du gør.

Nyt om organisatiostilknytning

Vigtig information om forskningsgrupper og –centre i Pure

Fra og med den 25. maj 2023 bliver alle forskeres aktive forskningsgrupper og –centre automatisk tilknyttet nye publikationer i Pure.

Husk derfor at fjerne irrelevante tilknytninger fra dine publikationer, så de ikke fejlagtigt kommer med i fremvisningerne på forskningsgrupper og –centres sider på forskning.ruc.dk mm.

Du fjerner let tilknytningerne ved af fjerne dem på minusset ud for enhederne i indberetningerne (se nedenstående) - husk dog, at dit institut altid skal blive stående J

Guide til forskningsregistrering i Pure

Denne quick guide gennemgår trinvis de forskellige elementer du skal være særlig opmærksom på, når du registrerer din forskning i PURE.

Corresponding author

Sådan tilføjer du din eller andres rolle som corresponding author på en publikation

Registrering af publikationer, der ikke er skrevet på RUC

Hvis du har arbejdet og publiceret ved et anden organisation end RUC, og gerne vil inddatere dine publikationer til RUC's PURE system, skal du huske at sørge for, at dine publikationer bliver registreret korrekt. Se mere i vejledningen ovenfor.

Indberetning af redaktørarbejde på Special Issues

Preprints

Har du et preprint, du gerne vil registrere? Se her: