Skip to Main Content

Forskersupport: Om forskersupport

Kontakt bibliotekets forskersupport

Du er altid meget velkommen til at kontakte bibliotekets forskersupport team med spørgsmål eller hvis du har brug for hjælp eller rådgivning inden for bibliotekets kompetenceområder. Skriv til os på forskersupport@kb.dk

Spørgsmål vedrørende forskningsregistrering kan sendes direkte til rucforsk@kb.dk

Institutkontakter

Hvert af RUC's fire institutter har en kontaktperson fra biblioteket:

  • Lars Jørgensen & Inger Louise Berling Hyams - Institutkontakt Institut for Kommunikation & Humanistisk videnskab (IKH)
  • Sacha Zurcher Lars Jørgensen - Institutkontakter Institut for Samfundsvidenskab & Erhverv (ISE)
  • Sille Julie J. Abildgaard & Sacha Zurcher - Institutkontakt Institut for Mennesker & Teknologi (IMT)
  • Sidse Louise Schelde & Inger Louise Berling Hyams - Institutkontakter Institut for Naturvidenskab & Miljø (INM)

Vores services

Roskilde Universitetsbibliotek tilbyder en række services til dig som forsker, både når det drejer sig om din forskning, dine publikationer og din undervisning.

Vi kan blandt andet hjælpe med at skaffe den nødvendige forskningslitteratur og hjælpe med at gøre kursuslitteraturen til din undervisning tilgængelig for dine studerende.

Vi vejleder også gerne i valg af publikationskanaler i samarbejde med den enkelte forsker, således at den enkeltes publiceringsstrategi kan matche både bla. Open Access samt eventuelle fondskrav.

Desuden kan vi hjælpe når du har spørgsmål i forbindelse med data management planer (DMP), publicering af forskningsdata, digitale arkiver eller andre forespørgsler vedrørende håndtering af forskningsdata

Finder du ikke det, du søger i denne LibGuide, så kontakt bibliotekets forskersupport eller din institutkontakt. 

Har du brug for et specialiseret kursus?

Passer datoen til vores kurser ikke, eller har du behov for et særligt tilrettelagt kursus, skræddersyr biblioteket gerne et kursus. Eneste krav er, at der skal være mindst 4 deltagere. Kontakt os for at rekvirere et 4-på-stribe-tilbud.